Bredbånd Aarhus

Bredbånd i Aarhus

Der kan faktisk være rigtig stor forskel på hvor mange forskellige slags internet, som er mulige at modtage, alt efter hvor i landet man bor. Selv i en større by som Aarhus, der kan der være forskelle fra bydel til bydel, og det er ikke sikkert at en person i Viby har samme muligheder som en person i Højberg eller Aarhus C.

 Udbydere af internet i Aarhus

I Aarhus findes en lang række firmaer som tilbyder internet til de Aarhusianske husstande. Internettet leveres typisk igennem kabel-tv stikket, kendt som coax kabler, er og det mest udbredte., og derudover er det muligt at få fibernet, som vi kigger på i næste afsnit, men det er kun tilgængeligt i bestemte områder.

Det er TDC som administrer coax-nettet, og forskellige udbydere har adgang til netværket, og har mulighed for at sælge et abonnement på internet.

De pågældende firmaer er:

  • Fastspeed
  • Hiper
  • Jet-Net
  • Kviknet
  • Maxspeed
  • Yousee
  • Kazoom

Hvad du er helt op til dig selv, og du kan frit vælge det firma som kan tilbyde dig det bedste tilbud. Hos nogle firmaer kan du få tilbud på en samlet internet og tv pakke.

Fibernet i Aarhus

Ønsker du det hurtigste internet i Aarhus, så skal du undersøge muligheden for at få fibernet. TDC har kun fibernet udrullet i knap halvdelen af Aarhus, så det er ikke sikkert at alle kan modtage fibernet i Aarhus. Hos de fleste udbydere er det dog muligt at indtaste sin enge adresse, og så se hvilke muligheder der på din adresse.

Mobilt bredbånd i Aarhus

En sidste mulighed er at vælge mobilt bredbånd. Som Danmarks´ næststørste by, så mange firmaer tilstede og dækning er rigtigt høj. Det gælder også for 5G nettet, som kan tilbyde lynhurtigt mobilt bredbånd, og som er en direkte konkurrent med fibernet.

Fordelen ved mobilt bredbånd er at det er nemt at komme i gang med, også kan man tage det med sig lige derhen man ønsker sig.

Vi kigger nærmere på alt det der sker i Aarhus samt ting der relaterer sig til Smilets by.
Indlæg oprettet 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen