agf i krise

Hvor stor er krisen i AGF?

AGF har haft en miserabel start på sæsonen i landets bedste fodboldrække, og man kan ikke længere komme udenom at klubben er i en alvorlig krise.

Med en nuværende 11. plads ligger klubben aktuelt nr. 11 i tabellen, og det stemmer ikke overens med forventningerne efter et par gode sæsoner hvor AGF har været med i den sjove ende af tabellen. Hvorfor kan det være at AGF har præsteret dårligt i denne sæson.

Hvis man ser på holdets kampe, så kan man konstatere at midtbanen ikke har fungeret optimalt, og der bliver kreeret alt for lidt offensivt. Mange af spillerne på midtbanen er unge, og efter et hård start virker de tappet for selvtillid. Patrick Mortensen har været ude et stykke tid, og er kommet tilbage, men virker til at være ude af form. Forhåbentlig har landskamppausen været god for ham.

For at få et lidt stærkere kort på hånden offensivt har AGf hentet en gammel kending til klubben, nemlig Mustapha Bundu, som kommer til klubben på en lejeaftale fra belgiske Anderlecht gældende for et år.

David Nielsen er dermed en presset mand. Næste kamp er hjemme i Aarhus mod Vejle, som ligger sidst i tabellen, og hvis ikke dette giver an AGF sejr, så kan David Nielsen komme i overhængende fare. Bookmakerne har dog stadigvæk AGF som favorit i denne kamp, og pt. kan man få omkring odds 1,70 på AGF sejr.

Om AGF får en sejr og kommer et skridt væk fra krisen må tiden vise, men vi krydser fingre for en aarhusiansk sejr.

Vi kigger nærmere på alt det der sker i Aarhus samt ting der relaterer sig til Smilets by.
Indlæg oprettet 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen